Vesna Zmijanac: Raskid zbog prevare

Željko Rstić nedavno je počinio poslednju u nizu preljubu s jednom voditeljkom, što je folk zvezdu Vesnu Zmijanac navelo da stavi tačku na njihov odnos...

.

Poželela sam da se ove godine posvetim sebi i uživam u sređivanju, liftinzima, pripremanju novih pesama. Prethodne godine bila sam previše usmerena na Nikolijine studije i svog izabranika Željka, ali ova godina je samo moja - rekla je folk zvezda za Story 4. januara 2014, na dan kada je proslavila 57. rođendan. Izgleda da će joj se želja u potpunosti ostvariti, budući da je nedavno ostavila svog četrnaest godina mlađeg izabranika Željka Rstića. Razlog je bolno saznanje o tome da ju je već dugo varao. Prethodne prevare vešto je skrivao, ali u poslednjoj razotkrila ga je lično Vesna koja ga je, u liftu zgrade u kojoj oboje žive, zatekla u društvu voditeljke, poznatije po bahanalijama na splavovima nego po svom profesionalnom angažmanu na jednoj televiziji. Dostojanstveno i ćutke, pustila ga je da crveni pred njom i prepustila ga devojci burne prošlosti s kojom se prethodnih dana provodio i na Saboru trubača u Guči.

Vreme nakon raskida provodila je u Beogradu, a potom je sumorne dane pokušala da razvedri odlaskom u kuću na Bukulji pokraj Aranđelovca...

Šta vam ovih dana unosi nemir u svakodnevicu?

- Moj emotivni život jer su se neke stvari iskristalisale.

Nakon četiri godine rastali ste se sa Željkom Rstićem?

- Ne bih da pridajem tom rastanku veliki značaj jer nije vredan toga. Inače, ne volim javno da pričam o razlazima. Nasuprot tome, kad nekog volim i dok sam zaljubljena, imam potrebu da ga i svi oko mene vole, jer to je lepo. Tako je bilo i sa Željkom, dok sam ga volela, udarala sam to na sva zvona.

Ko je odlučio da raskine?

- Željko ne ume da kaže ne, ne mogu ili neću, i to je njegov životni problem, ali i velika muka s kojom svi oko njega upadaju u strašan vrtlog. Naučio je da pliva u tome i on nikad ne raskida, nego pravi atmosferu da sami od njega odete.

Izvor: Story/Nikola Rumenić