Dijete poznatih: Mila Kunis

Mila Kunis je prelepa holivudska glumica sa zanosnim telom, koja mami svojim sanjivim pogledom. Međutim, i njen izgled zahteva puno truda. Saznajte kako to radi Mila Kunis...

.

Da bi dobro odigrala ulogu balerine u "Crnom labudu", Mila je morala da smrša dodatnih 8 kilograma. Zbog toga je morala da se baci na poseban režim. Ona nije unosila više od 1200 kalorija dnevno, a imala je treninge u trajanju od čak 5 sati.

Ipak, Mila je uspela i svima poručila:

"Ja sam veliki ljubitelj hrane, obožavam hranu! Kada mi ljudi kažu da ne mogu da smršaju, ja im kažem da njihovo telo može sve, samo moraju to stvarno da žele", objasnila je Mila.

Iako voli hranu, ona konstantno ima sjajnu liniju, a evo kako joj uspeva:

Ona jede jednostavnu, ali zdravu hranu. Njena omiljena jela su testenina sa pavlakom, tunjevina ili morski plodovi. Rado priprema ovsenu kašu, bareni pirinač ili povrće sa maslinovim uljem.

Ruča pileće belo meso ili hranu bogatu omega 3 mastima, kao što su riba i morski plodovi. Hvali se svojim umećem da prepremi zdrav i ukusan obrok. Uvek ističe kako je to zabavno. Ne plaši se da prekrši svoj režim, ali u granicama. Priznaje da je njen najveći porok čaša vina i crna čokolada, zato sebi ponekad dozvoli taj užitak.

Nekada se zasladi i pitama ili čokoladnim napicima. Večera voćne salate, avokado ili kokos…

Osim zdrave ishrane Mila praktikuje i naporne treninge. Ona 3-5 puta nedeljno Radi trbušnjake i čučnjeve svakodnevno, to kombinuje sa vežbama snage i vežbama za nožne mišiće. Obožava skijanje na vodi i šetnju u prirodi.

Pripadnicama lepšeg pola, zanosna glumica poručuje da se potrude i održe zdravu ravnotežu u organizmu. Dozvolite sebi omiljene napirnice u ishrani, ali ne preterujte. To je kluč uspeha.