U koju zemlju ne sme da uđe Bred Pit?

I poznate holivudske zvezde, za koje se smatra da njima sve prolazi, jer su bogati i poznati, imaju probleme. Saznajte ko ima zabrane ulaska i u koje zemlje...

.

Iako imaju slavu i veliko bogatstvo, neke poznate zvijezde imaju i zabranu pristupa u određene države.

Roman Polanski

Reditelj Roman Polanski optužen je u Los Anđelesu zbog napastvovanja 13-godišnje devojčice, a optužnica se proširila na silovanje i upotrebu droga. Kako bi izbegao dalji progon i mogući zatvor, Polanski je 1978. pobegao u Pariz. Iako je nastavio da snima filmove u Evropi, od tada nije nogom kročio na tlo SAD-a jer mu, kao beguncu, sledi zatvor ako se ikada vrati u Ameriku.

Paris Hilton

Bogata naslednica Paris Hilton ima zabranu ulaska u Japan od 2010. Naime, kad je stigla na promo turneju, na granici su joj rekli da slobodno može da se vrati jer kod njih nije dobrodošla zbog svojih ranijih problema s drogom.

Lejdi Gaga

Slavna pevačica Lejdi Gaga zbog pesme 'Born This Way', u kojoj zagovara LGBT prava, dobila je zabranu dolaska u Maleziju.

Majli Sajrus

Nakon što je na jednoj zabavi s prijateljima izvodila smešne grimase s kosim očima, Kinezi su se uvredili i od tada je pevačica Majli Sajrus nepoželjna u Kini.

Lindzi Lohan

Kontrovezna Lindzi Lohan ne sme da dođe u Indiju. Indijska vlada ozbiljno se uvredila zbog njene lažne izjave da je spasila 40 maloletnih radnika iz Indije. Na kraju se ispostavilo da je Lindzi putovala s turističkom vizom dok je snimala dokumentarni film i nije imala nikakvu ulogu u spašavanju dece, zato što je stigla na lice mesta kad je policija već obavila posao. U Indiji smatraju da Lohan omalovažava problem zloupotrebe dece.

Bred Pit

Čak i humanitarac Bred Pit ima zabranu ulaska u nekoliko zemalja, od kojih je jedna Kina. Razlog tome je film 'Sedam godina na Tibetu', u kome se opisuju užasi, nasilje i nepravda prema Tibetancima. Glumcu je zabranjeno da ikad više kroči u Kinu.