Ona baš "prati" Kardašijane!

Dvadesetčetvorogodišnja Kler Lison ima samo jednu želju i ne pita za cenu! Ona želi da izgleda kao Kim Kardašijan. Na putu do cilja uradila je svašta...

.

Ova devojka propatila je u mladosti. Prema njenom svedočenju vršnjaci su joj svakodnevno govorili da je užasno ružna i da zbog toga treba da se ubije.

Međutim, gledajući rijaliti "Porodica Kardašijan", Kler je dobila ideju koja će joj promeniti život!

"Kada sam počela da gledam rijaliti "Porodica Kardašijan" shvatila sam da imam toliko sličnosti sa Kim, imamo slične stavove, imamo isti broj rođaka i ja imam dve sestre. Ona je prelepa i jednostavno sam želela da budem kao ona", ispričala je Kleri dodala da je počela sa bezazlenim korekcijama:

"Prvo sam izbelela zube i šminkala se kao Kim. Zatim sam povećala grudi, a objasnila sam mom hirurgu da želim grudi baš kao njene. Ne planiram da povećam guzu hirurškim putem, jer znam da nikada neće biti kao njena, ali nosim farmerke sa implantima za veću zadnjicu", objasnila je Kler.

Na ovaj poduhvat Kler je potrošila više od 25.000 evra i to na:

Grudi: 6.500 eura

Izbeljivanje zuba: 3.400 eura

Nadogradnja kose: 5.700 eura

Šminka: 1.400 eura

Potamnjivanje tena: 1.400 eura

Nokti: 700 eura

Obuća i odeća: 4.000 eura

Ova devojka do guše je u dugovima, ali ne može da se kontroliše. Svaki put kada zaradi novac, ona smo razmišlja šta bi još mogla da uradi da više liči na Kim Kardašijan.

Šta vi mislite da li je to bio pametno potrošen novac i da li je Kler uspela u svojoj nameri ili ima još posla?