Miloš Biković i Nevena Božović zajedno pred kamerama!

Pogledajte šta ovo dvoje mladih umetnika spremaju za vas.

.

Mlada pevačica Nevena Božović vredno je radila protekle nedelje. Ona je zajedno sa svojim timom na Adi Bojani snimila spot za novi singl „Bal“. Kao najveće iznenađenje glavnu ulogu u spotu pored Nevene Božović, dobio je jedan od naših najboljih mladih glumaca Miloš Biković.

„Nevenini prijatelji koji su producenti su prijatelji nekih mojih prijatelja, tako da smo na neki način po polu prijateljskoj liniji došli do saradnje. Meni se dopalo to što je Nevena akademski obrazovana i što je jako mlada upisala fakultet, tako da sam odlučio da joj doprinesem na neki način, tako što ću učestvovati u njenom nekom "probijanju" i izgradnji njene karijere“, rekao je za Prva.rs Miloš Biković.

Za naš sajt Miloš je otkrio i svoje utiske o samom snimanju.
„Bilo je veoma lepo. Ekipa je bila mala, prijatna i opuštena, tako da nam je sve išlo lagano. Zadovoljni smo. Što se tiče radnje spota, napravili smo neku romantičnu priču koja je ujedno i tužna."

Nevena nam je otkrila da je baš kao i Miloš veoma zadovoljna saradnjom.
„Fenomenalno je bilo i veoma zabavno i pored toga što smo baš ozbiljno i mngo radili. Uživali smo, lepe su lokacija a i smislili smo super priču. Ovom prilikom se zahvaljujem Milošu na pomoći“.

Otkrila nam je i kad ćemo moći da vidimo spot...
„Premijeru spota možemo da očekujemo za oko dve nedelje“.

Scene sa snimanja možete da pogledate i u sutrašnjem Exkluzivu.