Kim Kardašijan: Žena može da gradi karijeru i bude dobra majka

Poznatoj rijaliti zvezdi nije se dopao komentar jedne od najmoćnijih žena sveta...

.

Indra Noji, predsednica izvršnog odbora kompanije Pepsi naša se među prvih 20 najmoćnijih žena na Forbsovoj listi. Tim povodom u jednom od svojih intervjua ona je rekla kako je nemoguće da žena u isto vreme ima uspešnu karijeru i bude dobra majka.

Ovaj komentar nikako se nije dopao Kim Kardašijan pa je osetila potrebu da ga i prokomentariše i demantuje.

"Sestre i mene majka je naučila da je moguće imati sve, i uspešnu karijeru i biti dobra majka. Indrin pogled na to je potpuno crn i nije u pravu. Ne slažem se sa njenim mišljenjem da se žene koje tvrde da su uspešne na svakom polju samo pretvaraju", kaže Kim i dodaje da je sve moguće ako se razvrstaju prioriteti.

Pored toga što misli da ona može da izbalansira između privatnog života i poslovnih obaveza, Kim je rekla i:

"Od kako sam se porodila dešavalo mi se da ne želim da ustanem iz kreveta i započnem poslovne obaveze za taj dan. Ali ipak, volim da radim i osećam se dobro dok radim", rekla je Kim.

Koliko je ona pozvana da priča o tome kada na svoj medeni mesec nije želela da povede ćerkicu Nort jer je htela da to vreme provede sa svojim suprugom Kanjem Vestom, a ima čitavu vojsku ljudi koji brinu o njenom izgledu i pet dadilja za malu Nort, prosudite sami.

Celu izjavu Kim Kardašijan možete da pogledate u videu: