Koncertima Željka Vasića i Nevene Božović otvorena Naxi Oaza

Spektakularni nastupi popularnih pevača Željka Vasića i Nevene Božović otvorili su sezonu najboljeg provoda u gradu. Od 4. jula, atrijum Delta City-a pretvoren je u Naxi Oazu.

.

Željko i Nevena izazvali su veliko oduševljanje u publici, koju su činili pripadnici svih generacija. Kao posebno iznenađenje, Željko je premijerno predstavio svoj novi singl „Svrati na piće“ i tim povodom izjavio:

„S obzirom da je leto idealno za druženje i provod, brz ritam moje nove pesme će na pravi način podstaći dobro raspoloženje. Današnji događaj bio je idealna prilika da predstavim novi singl, zato što je to pema posvećena letu i dobrom druženju.“

Nevena je prvi put nastupala uživo sa svojim bendom, i tom prilikom nam je rekla svoje utiske o Naxi oazi i šta trenutno radi.

„Veoma sam zadovoljna nastupom večeras i svima preporučujem da ovde provedu deo leta. Pesme za ovaj koncert birala sam zajedno sa članovima benda i želeli smo da muzika bude za svačiji ukus. Trenutno radim na novom singlu pod nazivom "Bal", koji će izaći krajem jula, a želja mi je da u okviru promocije novog singla nastupim u svim većim gradovima Srbije“ – izjavila je Nevena Božović.

Koncerti su bili odlična najava za sve što će se dešavati u narednom periodu, zato što vas u Naxi Oazi očekuje više od 300 ekskluzivnih besplatnih sadržaja. U njima ćete do 27. jula moći da uživate svakog dana od 10 do 22h, a prilagođeni su svim uzrastima i članovima porodice.

Kako je leto tek počelo, tokom ove nedelje očekuje vas niz sadržaja, među kojima izdvajamo:

  • ponedeljak, 7. jula u 17h zakazano je druženje sa Sergejem Ćetkovićem
  • utorak, 8. jula sa Neletom Karajlićem, koji će u 17h promovisati svoju autobiografiju „Fajront u Sarajevu“.
  • sreda, 9. jul u 20h je vreme rezervisano za Pop hor Krsmanac, koji će uz klavirsku pratnju izvoditi najveće hitove pop muzike
  • četvrtak, 10. jul oćekuje vas koncert Bitange i princeze
  • petak, 11. jul rezervisan je za koncert Marka Mandića
  • subota, 12. jul – Pet party – dan za izložbu kućnih ljubimaca

Najmlađi posetioci će svakodnevno uživati u Piratskom selu gde će biti organizovane dečije radionice - "Naxi zAnimacije", radnim danima od 17h, dok će vikendom program u ovom delu Naxi Oaze počinjati od 16h, a na bini će se odigravati i brojne dečije predstave. Dok se deca zabavljaju u Priratskom selu, mame će imati priliku da se u Ženskom kutku informišu o najnovijim modnim trendovima.