Kako pravi glumci spremaju uloge!

Mislite da je lako biti glumac. Pročitajte šta se neki od najboljih glumaca radili zbog svojih uloga...

.

Za ulogu u filmu „Pijanista“, Adrijen Brodi želeo je da oseti kako je to izgubiti sve. Upravo je to i uradio. Iselio se iz stana, prodao je automobil, isključio mobilni telefon i raskinuo sa devojkom.

Robert De Niro se pripremao za ulogu u „Taksisti“ tako što je izvadio dozvolu za taksiranje i radio kao taksista. Radio je nedeljama, u smenama koje su trajale po 12 sati!

Za film „Slobodan dan Ferisa Bjulera“ Čarli Šin nije spavao po 48 sati da bi postigao izgled „istrošenog“ čoveka. Kasnije je našao mnogo „jednostavniji„ način da to postigne – alkohol!

Pre jedne scene u filmu „Kramer protiv Kramera“, Dastin Hofman je pomogao Meril Strip da izgleda zaista uznemireno.

„Ošamario me je najjače što je mogao. Trebali ste da vidite otisak“, ispovedila se Meril Strip.

Za „Napuštajući Las Vegas“ Nikolas Kejdž se opijao i snimao sam sebe kamerom. Zatim je pregledao snimke i učio da glumi pijanog čoveka.

Hale Beri se nije kupala dve nedelje za svoju ulogu u filmu „Jungle feever“. Želela je da izgleda verodostojno kao propala prostitutka – narkomanka.

Danijel Dej Luis je glumio invalida u filmu „Moje levo stopalo“. Da bi najbolje odglumio svoj lik, on nije koristio ruke i kada su kamere bile ugašene, pa su morali da ga hrane na setu.

Harison Ford je učestvovao u pravoj operaciji srca za film „Begunac“.