Rodio se Wannabe Man!

Sinoć u prelepom ambijentu bara "Informbiro" proslavljeno je pokretanje prvog srpskog lajfstajl portala za muškarce...

.

Ni pljuskovi i loše vreme nisu sprečili sve ljubitelje "Wannabe" portala da proslave pokretanje prvog srpskog lajfstajl magazina "Wannabe Man".

Uz muziku Beogradskog akustičnog orkestra, u baru "Informbiro" okupio se i odlično zabavio veliki broj poznatih ličnosti na "Wannabe Man" žurci. Među njima su bili Sara Jovanović, Milan Kalinić, Snežana Dakić, Romana Panić, Milan i Katarina Gromilić, Iva Štrljić, Miloš Maksimović i mnogi drugi.

Sadržaj portala biće sve muškarcima važne teme, kao i brojni intervjui sa uticajnim ljudima i ljudima inspirativnih životnih priča na koje niko neće moći da ostane ravnodušan. "Wannabe Man" je nova online destinacija srpskih muškaraca, dostupna od 25. jzna 2014. godine.

"Priličan broj muškaraca inače prati "Wannabe", čak 30%, tako smo shvatili da Srbiji očigledno nedostaje lajfstalj magazin za muškarce. Ljudi su već oduševljeni i ja verujem da ćemo postići uspeh, jer je u Srbiji muška publika potcenjena. ", rekla je Nađa Jokanović, jedan od osnivača "Wannabe-a" i dodala da na portalu trenutno radi najviše žena, ali se radi na tome da sadržaj uskoro preuzmu muškarci.