Svi detalji Novakove svadbe!

Šta mislite, ko će mu i koje pesme pevati na uvce??

.

Svaki dan nove informacije!

Venčanje Novaka i Jelene izaziva veliku pažnju kako medija tako i njihovih fanova, a oni se ipak trude da ono ostane što je više moguće u krugu najbližih ljudi.

Ipak, mediji u Srbiji došli su do još detalja.

Naime, svadba bi trebalo da počne 9. jula i da traje dva dana, prenosi Blic.

Crkveno venčanje planirano je za 10. jul u Crkvi Sv. Stefana, na istoimenom crnogorskom poluostrvu.

Goste će zabavljati „Femili bend“ i Bane Belajev. Đokovići gaje kult porodice, tako da se ime ovog benda, koji su i ranije angažovali na slavljima, potpuno uklapa.

"U Grčkoj sam trenutno i vraćam se u subotu, pa možemo tada da se čujemo. Kad dođem, sve ću znati", rekao je Belajev za Blic.

Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake, posebno uz hitove Tome Zdravkovića i da mu je omiljena pesma „Kafana je moja sudbina“, pa će se ona sigurno naći na repertoaru za svadbu. Đoković je neretko uzimao mikrofon od Baneta Belajeva i pevao. A šta mu je svirao bend?

- On stalno menja omiljene pesme - uz smeh je dodao Belajev, ne želeći da otkriva detalje.

Na venčanju se ne očekuju zvanice iz svetskog džet-seta, a jedan broj gostiju direktno sa svadbe ide sa Đokovićima na finale Mundijala u Brazilu. Bilo je planirano da i Nole putuje u Rio sa prijateljima, ocem i braćom, ali zbog Jelenine trudnoće od toga je odustao i ostaće uz suprugu.

Izvor: Blic