Teodora je upoznala Saru Jo!

Pogledajte kako je bilo na druženju Teodore Stevanović sa njenom omiljenom pevačicom Sarom Jovanović. Prenosimo vam o čemu su sve razgovarale i kakvi su Teodorini utisci o novoj Sarinoj pesmi i spotu, koje je ona prva videla.

.

Nakon što je Teodorin rad izabran kao pobednički ona je dobila jedinstvenu priliku da upozna svog idola. To ju je, kako kaže, mnogo obradovalo:

„Mnogo sam srećna! Prvo nisam čula da ste me zvali, a onda kad sam videla poruku skočila sam u vazduh od sreće, baš sam bila presrećna! Iskreno sam se potajno nadala da ću je baš ja upoznati, ali kad sam dobila poziv bila sam u šoku od sreće!“.

Ništa manje nije bila srećna ni Sara, što je imala priliku da upozna još jednog svog velikog fana.

"Ponosna sam što vidim da me prate i vole ovako mlade divne osobe. Drago mi je da sam Teodori ulepšala dan i kako ona kaže ceo letnji raspust“, kaže Sara.

Kada smo pitali koliko voli Saru Jo ona nam je dala veoma zanimljiv odgovor.

„Od 0 do 100, volim je 1000!“, kaže Teodora.

S obzirom da je prva koja je videla Sarin novi spot sa nama je podelila svoje utiske.

„Jedva sam čekala da vidim i čujem. Prelepa je pesma, jedva čekam da je objavi pa da mogu da stavim da mi tako zvoni telefon. Tako sam i mislila da će biti u njenom fazonu, ludo, brzo i prelepo. Oduševljena sam zaista!“, otkriva nam Teodora.

Ona je imala priliku da se druži sa Sarom i da je pita sve što je zanima. A mi vam njihov razgovor prenosimo u celosti:

Koja ti je omiljena hrana?

- Najčešće kad odem u restoran naručim neku pastu, to mi je ostalo iz još iz Italije, ali isto tako volim lignje na žaru. Generalno sve jedem, šta god da mi čovek da ja ću to da pojedem, tako me je mama naučila, nisam razmažena po tom pitanju.

Koji ti je omiljeni film?

- Mnogo volim da gledam mjuzikle, uživam koji god da je u pitanju. Obožavam da gledam kad neko dobro glumi, pleše i peva. Najviše volim „Step Up“ film, sa plesačima, sva tri dela, a pošto mi je omiljeni glumac Ešton Kučer, obožavam svaki film koji je sa njim, a on obično radi komedije i tu se uvek nasmejem.

Koja ti je omiljena glumica?

- Tamara Dragičević (smeh)... ona je jedan anđeo, divna je u svakom pogledu, pravi profesionalac, ne mogu vam opisati koliko je dobra i draga osoba, pravi prijatelj. A na sve to je i toliko talentovana glumica da nemam reči. Ona i ja smo se upoznale par meseci pre šoua Tvoje lice zvuči poznato i na prvi pogled smo se skontale i od tada smo nerazdvojne. Takođe volim En Hatavej iz filma „Đavo nosi Pradu“, dosta njih mi je reklo da ličim na nju.

Šta najviše voliš da nosiš od garderobe?

- U poslednje vreme volim dosta da se oblačim u sportskom fazonu, ja često imam velike promene u oblačenju, na primer danas sam se obukla jako fino (smeh), a ponekad se obučem kao dečačić, trenerka i patike, sve u svemu zavisi kako se osećam tog dana.