Novak i Jelena očekuju sina?

Od kada su Novak i Jelena objavili da će postati roditelji i da će se venčati, mediji ne prestaju da iznose detalje iz njihovog života. Ovog puta, u pitanju je pol deteta...

.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, vest da će porodica Đoković dobiti prvog muškog naslednika, poznati sportista i njegova izabranica otkrili su na poslednjem lekarskom pregledu u Monte Karlu, gde Ristićeva vodi trudnoću.

Međutim, buduća gospođa Đoković još nije donela odluku gde će se poroditi.

"Jelena i Novak su presrećni i neverovatno ushićeni zbog saznanja da će im prvo dete biti muškog pola. Njih dvoje su oduvek oprezni prema medijima i retko otkrivaju detalje iz svog života, a posebno sad kad znaju pol deteta, pa su tu vest podelili samo s najbližim članovima porodice i bliskim prijateljima", kaže za Kurir izvor dobro upućen u život popularnog sportiste.

On takođe dodaje da o Jeleninoj trudnoći brinu lekari sa jedne od najprestižnijih svetskih klinika u Monte Karlu.

"O Jeleninoj trudnoći brine tim lekara u Monte Karlu, na jednoj od najprestižnijih svetskih klinika, gde joj je na poslednjem pregledu saopšteno da nosi muško dete. Roditelji žele da trudnoća i porođaj proteknu u najboljem redu i to im je u ovom trenutku najvažnije. Pored momačke večeri, koju je nakon Rolan Garosa početkom juna proslavio na egzotičnoj Ibici, on je slavio i to što će postati otac naslednika", tvrdi izvor koji želi da ostane anoniman.

Izvor: Kurir