Ispao Šapić! U finalu dve Tanje i Ivan!

U žestokom duelu, žiri je presudio u korist Tanje Bošković!

.

Napeto je bilo pretposlednje večeri "Plesa sa zvezdama". Vremena za predah jedva da je bilo, a takmičari su pod velikom tenzijom. Ivan i Marija prvi su se plasirali u finale, a par koji je odmah potom pozvan u duel je Aca Šapić sa Slađom Ivanišević. Marija je posavetovala Acu da bude pozitivan i nasmejaniji.

Ivan i Marija su prvi ušli u finale, za njima Tanja Petrović i Marko. Ivan je podelio utiske i pohvalio Šapića kao plesača koji je “uvek bio ritmički tačan i svaka mu čast”.

Užasno sam uzbuđen, mnogo mi ovo znači, Marija i ja smo uložili veliki trud, imali smo mnogo različitih plesnih žanrova i hvala joj što me je bodrila. Ona je dosta napredovala kao plesni pedagog. Naš plan je bio da se ponašamo potpuno prirodno i normalno.

Tanja Petrović i Marko bili su srećni jer su se plasirali u finale, ali im je bilo i žao jer nisu imali priliku da ponovo izvedu pohvaljeni ples.

Mentalno smo bili spremni za baraž. A ovde će odlučiti inspiracija i trenutak.

Tanja Bošković bila je prilično potresena jer mora u duel baš sa Acom.

Potpuno neverovatno, pre nekoliko emisija su me pitali s kim ne bih volela da se nađem u duelu, rekla sam da je to Aleksandar Šapić I da sam spremna odmah da se povučem!

Ali propozicije takmičenja su jasne, nema povlačenja ni predaje. Oba para su ponovo bila na visini zadatka, žiri je bio impresioniran.

Nikola: Čestitam i jednom i drugom paru na dostignuću, želim da vam čestitam na istrajnosti. Ko god ispao večeras, treba da bude ponosan što je došao dovde.

Kostja: Teško je suditi najboljima od najboljih. Tanja svaki put nudi predivnu predstavu i tehniku, svima svaka čast.

Aleksandar: Ovo je bilo sjajano i ja bih, da mogu, sebe da eliminišem.

Marija: Nestvarna iskustva ste podelili sa nama i hvala vam na tome. Nastupi su bili kao sinoć, jako lepo odigrani.

Usledilo je glasanje. Kostja je odlučio da spasi Tanju Bošković, Nikola takođe, Aleksandar je podržao glumicu i tako presudio. Treći finalisti su Tanja i Marko. Hiljadu evra, Aleksandar Šapić pokloniće humanitarnoj fondaciji koja je tokom takmičenja prikupila značajna sredstva i već dvoje dece su poslali na lečenje.