"Govor tela" Aleksandra Josipovića očarao publiku!

Promocija knjige "Govor tela" Aleksandra Josipovića imala je veliki odjek među posetiocima Šopin centra "Ušće".

.

Naš poznati plesni umetnik, dugogodišnji član pariskog "Mulen Ruža" i sudija aktuelnog šou programa “Ples sa zvezdama”dobio je podršku i od kolege Nikole Mandića i zvezde "Prvog glasa Srbije" Sare Jovanović. Promocija je imala humanitarni karakter jer je prihod od prodaje knjige, po ceni koju su odredili sami posetioci, usmeren ka porodici Starčević iz naselja Rvati kod Obrenovca, koja je u poplavama ostala bez imovine.

- Govor tela je moćan koncept koji uspešni ljudi danas uče i izučavaju. Teorija govora tela je postala popularna poslednjih godina jer su psiholozi mogli razumeti ono što želimo reći kroz gestove i izraze lica jer govor tela otkriva temeljne osećaje i stavove. Tajni govor plesa govori o neverbalnoj komunikaciji koja se dešava u plesu. To je rad, koji u centar svog istraživanja i analize postavlja tezu da je za svakog učitelja plesa od suštinske važnosti da ovlada i da vlada veštinom komunikacije, a posebno neverbalnim kodovima sporazumevanja, na kojima se i zasniva ples kao umetnost.

Više o autoru i njegovom dosadašnjem radu, profesionalnoj i privatnoj biografiji možete pročitati na aleksandarjosipovic

A na našem sajtu možete da postavljate pitanja članu žirija Nikoli Mandiću.