Vojnik prevaspitao Gvinet Paltrou!

Razmažena glumica deo slave poistovetila je sa ratom. Dobila je, ni malo prijatan, odgovor od pravog vojnika koji je bio više puta ranjavan...

.

Vodnik prve klase Brajan Sajks polomio je vrat 2008. godine u eksploziji u Afganistanu, ali ga je više iznervirao "idiotski" komentar Gvinet Paltrou koja je uporedila čitanje negativnih komentara o sebi sa ratom.

"Kada naiđete na negativne komentare o sebi i svojim prijateljima, to je veoma neljudski. To je kao što u ratu prolazite kroz krvavu, neljdsku situaciju iz koje se nešto posle kristališe", rekla je glumica

Međutim, njen govor se nije dopao pravim vojnicima, pa su na njenu adresu uputili oštro pismo koje je napisao narednik prve klase Brian Sikes.

"Mogu da zamislim koliko ti je teško kad se probudiš u vili od 12.000 kvadrata u Holivudu, pa zoveš ličnog asistenta da ti nađe iPhone, a onda vidiš da mu je prazna baterija i da je neko na Twitteru napisao nešto ružno. Jasno mi je kako ti i drugi u tvom poslu možete da budete toliko nesigurni i mentalno slabi da poredite vaš "život" na tviteru sa mojom braćom kojima su iščupani udovi i koji su gledali svoje prijatelje upucane, raznete na komadiće, unakažene... Ili one koji se bude svaki dan u agoniji od bola i kada je samo ustati pravi izazov. Znaš li šta je stvarno "neljudski", gđice. Paltrou? Činjenica da se usuđuješ da uporediš život glumice koja čita komentare na internetu, sa ratom i onim što se dešava na bojnom polju", napisao je Brajan Sajks, ali to nije bio kraj:

"Dozvoli da ti raspršim iluziju: dugačak red u Starbaksu, vozač koji kasni 3 minuta, ogrebotina na tvojim cipelama od 1.200 dolara i ružan tvit ne spadaju u životne poteškoće u očima vojnika!", završio je Sajks.

Iako se sve ovo odigralo pre 3 dana, Gvinet i njeni predstavnici još uvek nisu odgovorili na ovo pismo.