Novi Tviter rat: Čarli Šin vs Rijana!

Došlo je do čarke između Čarlija Šina i Rijane koji se završio tako što je glumac pevačicu nazvao "seoski idiot". Saznajte uzrok svađe...

.

Kao i obično svađa je izbila oko verenice Čarlija Šina, koja je poznata porno zvezda. Kada je Rijana odbila da dođe da se upozna, Čarli je opleo po njoj na Tviteru. Evo kako je on opisao ceo događaj:

"Odveo sam moju devojku na večeru sa njenim najboljim drugaricama. Proslavljali smo njen rođendan. Čuli smo da je i Rijana tamo, pa sam poslao poruku do njenog stola da dođe do nas da je upoznam sa verenicom, pošto je njen veliki fan. (Ja lično ne bih mogao da je prepoznam ni da mi život zavisi od toga). Odgovor koji smo dobili je da ima previše paparaca i da trenutno ne može da dođe do nas. Mene je bolelo uvo, ali moju devojku nije. Žao mi je što nismo dovoljno kul da dobijemo blagodlov od princeze (u ovom slučaju od seoskog idiota)", Čarli je završio pisanje poručivši Rijani da će se videti na "putu dole", kada ona bude propadala i da mu je drago što se nisu upoznali. Rijana nije odgovorila.