Elen Dedženeris u seriji “Brusko“!

Niste samo vi šokirani, bila je i Elen!

.

Scenaristi grčke hit serije „Brusko“ ostavili su čuvenu američku voditelju Elen Dedženeris bez teksta nakon što svoj lik ugledala u popularnoj sapunici koja se trenutno emituje na Prvoj.

Naime, Elen je pre nekoliko dana objasnila publici u studiju da joj je jedna gledateljka poslala vrlo zanimljiv video sadržaj. Ona je tom prilikom naglasila da je reč o veoma gledanoj grčkoj seriji „Brusko“ i samo pustila snimak...

.

Elen je šokirana zaustavila snimak u momentu kada stariji gospodin drži crno-belu fotografiju jedne devojke. Iste sekunde, publici je bilo jasno da je osoba na fotografiji upravo Elen, koja je u neverici saopštila da nije reč o bilo kakavoj foto-montaži.

Ona je pozvala ljude da saznaju kako je njena slika iz završnog razreda srednje škole stigla do grčke sapunice, i objasnila kako je baš tog konkretnog dana izgledala tako kako je izgledala.

- Tog dana sam se probudila, istuširala i htela da namestim kosu, ali je „to“ ispalo ovako - kao na slici. Pokušala sam da popravim frizuru, ali sam onda rekla sebi: Ma, koga briga sutra se selim, ovo je Atlanta Teksas ko će ikada videti ovu sliku! – rekla je voditeljka, i duhovito dodala:

- Ako neko od ljudi koji seriju može da mi objasni šta ja to radim sa ovim starim gospodinom, neka se javi. Ne želim da vam pokvarim kraj, ali on i ja - nikada, nikada, nikada nećemo ponovo biti zajedno!

Ako do sada niste gledali "Brusko", počnite sada i OVDE!