"Dva i po muškarca" stigla do kraja...

Prva epizoda serije emitovana je pre 11 godina, a veliko finale zakazano je za 2015. Podsetite se zašto je Čarli dobio "nogu" i šta danas radi mlađani Džek...

.

Zadnja, tačnije 12. sezona, u SAD će se početi da se prikazuje u septembru.

- Čak Lori je jako uzbuđen oko smišljanja kraja serije. Već ima puno ideja i sprema velika iznenađenja - otkrila je Nina Tasler, predsednica CBS-a.

Podsećanje na bizarne momente

Problematično ponašanje glavnog aktera Čarlija Šina, dovelo je do toga da glumac napusti seriju 2011. Njega je na setu zamenio Ešton Kučer.

Pre nego što je dobio otkaz zbog ispada u javnosti i vređanja producenta serije, Šin se prijavio na rehabilitaciju za odvikavanje od droga i alkohola. On nije uspeo da iskontroliše svoje kontroverzno ponašanje zbog čega je otpušten 2011. CBS je tom prilikom naveo da je zbog Šina oštećeno 200 zaposlenih, a da je gubitak zbog prekida snimanja osme sezone iznosio je 10 miliona dolara. Dok je serija bila na vrhu gledanosti, glumac je zarađivao neverovatnih 1,8 miliona dolara po epizodi.

Još jedan bizarni momenat, dogodio se 2012. kada je Angus Džons, koji tumači ulogu Čarlijevog nećaka Džeka,

u intervjuima počeo da govori da je serija smeće i da je u sukobu sa njegovim verskim načelima. Džons (20) je napustio seriju I sada u crkvama propoveda o Bogu i veri.