Bijonse i Džej Zi se razvode?

Od kada je Solanž propustila Džej Zija kroz šake u liftu hotela Standard, nešto sa njim i Bijonse nije u redu. Možda je problem u braku razlog što je seka izudarala zeta?

.

Sve polako počinje da izlazi na videlo. Džej Z i Bijonse imali su identične tetovaže, međutim Bijonse je svoju nedavno uklonila iz nepoznatih razloga. Iako je viđena sa mužem u javnosti, deluje rezervisano prema njemu, dok sve fotografije koje je postavila na Instagram profil sa sestrom Solanž, odišu ljubavlju i prisnošću.

Za vreme incidenta u liftu nije ni pokušala da odbrani muža i smiri sestru, a na kraju je sela u kola sa Solanž, dok je reper bio u drugom automobilu.

Vrlo brzo nakon incidenta Bijonse je putem Instagrama zamolila Boga da joj pomogne u rešavanju sukoba između muža i sestre. Da li će joj pomoći ostaje da vidimo.

"Dragi Bože, za svaku svoju vezu ti tražim blagoslov. I molim se da te svaka slavi. Pomozi mi da izaberem svoje prijatelje mudro, da ne bih bila obmanuta. Daj mi snage da se odvojim od onih koji vrše loš uticaj na mene. Predajem ti sve svoje veze i molim se da tvoja volja bude sprovedena u svima njima", zamolila je Bijonse Boga.