Nole i Jelena, venčanje na Svetom Stefanu

Svetski poznati teniser Novak Đoković i njegova devojka Jelena Ristić najavili su venčanje u julu na jadranskom ostrvu Sveti Stefan...

.

Najpopularniji sprski par Novak Đoković i Jelena Ristić zakazali su glamuroznu svadbu koja će se održati u julu ove godine na Svetom Stefanu, objavio je „Telegraf“.

Kako se navodi, Nole i Jelena su obavestili svoje roditelje o datumu venčanja, a ovo crnogorsko ostrvo su odabrali kako bi svoju sreću tog dana podelili sa gostima koji će doći iz celog sveta daleko od očiju javnosti.

"Novak i Jelena su nedavno odlučili da će se venčati u julu i o tome su obavestili svoje roditelje koji ne žele da se mešaju u njihove želje i organizaciju. Na ludi kamen će stati na prelepom Svetom Stefanu, a ovo mesto su odabrali jer će medijima biti teško da priđu, pa će moći da sačuvaju privatnost za sebe. Prva polovina jula im je najviše odgovarala pošto će Nole tada završiti sve obaveze oko Vimbldona", rekao je izvor blizak ovom paru i napomenuo da za venčanicu Jeleni kreira poznata kreatorka iz Francuske. Inače, na ovom venčanju će biti i dosta svetski poznatih ljudi, što je još jedan razlog zbog kog ne žele da svoje venčanje izlažu javnosti. Oko ovog mesta će tog dana biti povećane mere bezbednosti, kako ne bi došlo do neprijatnih situacija.