Lena Bogdanović: Nikolina povreda mi je strašno pala!

Ekskluzivno za sajt Prva.rs Lena Bogdanović otkriva koliko joj je teško palo što večeras nije plesala sa Nikolom Tomaševićem...

.

Nikola Tomašević se povredio, te je ove večeri tango sa glumicom Lenom Bogdanović odigrao Mirko Knežević.

"Jako sam žalosna i ovo mi je sve jako strašno palo. Srećne okolnosti su samo što igramo argentinski tango u kome mogu sada svoju tugu i ova svoja osećanja da iznesem i mislim da sam uspela", iskrena je Lena.

Ovo je kako kaže, pre svega veoma teška situacija za Nikolu.

"On je igrač i živi od tog posla jer povreda ne može da ugrozi samo njega već i njegovu karijeru. Zato svi sa nestrpljenje čekamo vesti sa klinike i nadam se da će sve biti uredu i da će Nikola moći da se vrati u sledećoj emisiji", priča Lena.

Ono što je sada najvažnije jeste da Nikola zaleči svoju povredu.

"Da bi dalje mogao da se bavi svojim poslom bitno je da sa njegovim kolenom bude sve uredu. O je jedan izvanredan igrač u više žanrova i kao igrač savremenog baleta i latino plesova. Kao čovek je fenomenalan i izvanredan umetnik. Želim mu da se što pre oporavi da se vrati ovom šou i svojim predstavama", kaže Lena.

Ipak veoma je, kako kaže, zahvalna Mirku što joj je izašao u susret.

"Mirko Knežević je veliki čovek, velikog srca koji je uspeo da za manje od dan spremi sa mnom koreografiju, da zameni Nikolu, da se meni posveti i da se bavi mojim stanjem, strahom i panikom koji su me obuzeli. Zaista nemam reči da mu se zahvalim. Divne okolnosti su to što Mirko i Nikola ne samo što su kolege već su i prijatelji i to je divno što je baš Mirko došao da ga zameni", priča Lena.

Njoj je kako kaže veoma bitno što je večeras Nikola bio tu.

"Drago mi je što me je Nikola bodrio iz studija i njegov komentar. Bitno mi je samo da on kaže da sam bila dobra i da je on zadovoljan", iskrena je Lena.