Milan Kalinić: Komentari žirija su bili perfektni!

Takmičar koji je, zbog više sile, napustio šou Ples sa zvezdama, Milan Kalinić, nažalost definitivno neće nastaviti svoje učešće u ovom takmičenju, ali ćemo ga još videti u publici kako daje podršku svojim prijateljima koji se još takmiče...

.

Iako je probudio staru povredu zbog napornih treninga u emisiji, Milanu Kaliniću ostaju lepa sećanja...
Bilo je jako zahtevno, ne toliko fizički, bar za mene, koliko tehnički. Morao sam dosta da se posvetim tome i dosta vremena da utrošim. S druge strane bilo je jako interesantno i zabavno iskustvo i mislim da je ova mogućnost, da se nauče plesovi na ovaj način, jako dragocena stvar. To može da se iskoristi i svaki čovek treba da zna određeni ples za određenu situaciju.

Planiraš li da održavaš znanje u plesu koje si stekao?
Vrlo moguće, vrlo moguće.

Da li je bilo problema sa partnerkom, bilo je i suza u jednoj emisiji?
Probleme smo svi imali. Čak i Tanja Bošković se svađa sa svojim partnerom iako on može da joj bude unuk. To je normalno. Kada radite neki takav posao i kada ste upućeni jedno na drugo, gotovo ceo dan, normalno je da imate razne emocije. Od sreće, radosti ljubavi do svađe.

Kako je sada povreda, da li je bolje?
Nije, neću moći da nastavim takmičenje, nažalost.

Da li ćeš doći da podržiš ostale takmičare?
Naravno, vrlo rado. Ako je ova moja povreda cena toga što sam upoznao ovoliko divnih ljudi, slobodno mogu da kažem prijatelja, onda sam platio malu cenu i naravno da ću zbog njih doći i da ću ih podržati.

Jesu li komentari žirija bili pregrubi po tebi?
Ne, komentari su bili perfektni! Mislim da su dobro ocenjivali i ukazivali na prave greške. Čak i najkontroverzniji član žirija, Aleksandar, iako se možda nekima ne sviđa način na koji je objašnjavao ili davao ocene, sve što je rekao, bio je apsolutno u pravu. Možda je nekada upotrebio nesrećan izbor reči, ali je uvek bio u pravu. Jednom je samo, po meni, preterao, a to je bilo kada je Milojku Pantiću dao keca. Mislim da to nikako nije smeo da uradi. Niko od nas nije zaslužio keca, barem zbog truda koji ulaže, a pogotovo nije zaslzužio Milojko Pantić.

Imaš favorita među preostalim takmičarima?
Svi su mi dragi, neko malo više, neko malo manje. Međuutim, iako su mi svi dragi, moram da kažem da tu ima ljudi koji su, po meni, talentovaniji za đuskanje od drugih. Tu mislim na Ivana Mihailovića, Vanesu Šokčić i Tanju Petrović.

Još o Milanu i njegovom učešću u Plesu sa zvezdama, kao i njegove nastupe, možete pogledati OVDE.