“Bred Pit je stalno naduvan i užasno su perverzni”

Iako su Bred i Anđa dali sve od sebe da sakriju svoj privatni život, to im nije uspelo. Zbog tolike tajnovitosti informacijama o njima je značajno skočila cena. Zaposleni koji rade kod ovog para i njihove dadilje izneli su sav “prljav veš” porodice Džoli-Pit…

.

- Ne zna se ko je gori. Svi se stalno tuku, gađaju hranom, urlaju ujutro i usred noći, a zbunjeni roditelji kao da se ni ne trude da ih disciplinuju - pričaju komšije.

Anđelina i Bred i sami kažu da su deci prepustili vođenje kuće. To je njihovu čistačicu dovelo do ivice nervnog sloma.

- Njihova čistačica je na ivici. Radi od jutra do mraka jer nikad nije videla neuredniju decu. Sobe su pune pokvarene hrane, prljave odeće i mrtvih insekata. Nijedno dete ne čisti za sobom, a i roditelji misle da im je to ispod časti - otkrila je bivša dadilja.

Angelina i Brad su zbog razmažene dece nepoželjni u 12 hotela širom sveta. Iz svih su ih izbacili jer su klinci uništili nameštaj.

- Angelina je najslabija karika u porodici. Kada god se pojavi problem, ona samo nestane ili ode na terapiju vrištanja. Napuni kadu, sedne u vodu i urla iz petnih žila - kaže dadilja koja još otkriva da se u njihovom domu priča isključivo na francuskom.

Jedino ko je i malo savestan je Bred. On ujutro priprema doručak, dok Anđelina, koja jedva zna da ispeče jaje, vežba, vodi decu u muzeje i priprema im tematske zabave. Brad je dvorac u Francuskoj pretvorio u bunker za zombije, koji deca obožavaju. Međutim, i on ima svoj porok. Iako je obećao Anđi da više neće pušiti marihuanu i cigarete, on samo to po ceo dan radi.

Dok je Bred “stondiran” po njihovim zaposlenima Anđelina ide po svetu i “glumi velikodušnu i plemenitu ženu”.

- Ona ume da bude prava ku..a. Užasno je osvetoljubiva. Ona mrzi Dženifer Aniston i još uvek se takmiči sa njom. Ona voli da se predstavlja u stilu Odri Hepbern kada ide po celom svetu, radi nesebične stvari i spašava žrtve, ali je sve to iscenirano.

Što se spavaće sobe tiče, ovaj moćni par, kada ne ispunjavaju jedan drugom fantazije, koristi sijaset seksualnih igračaka i pomagala.

“Veoma su nastrani”, rekao je izvor blizak paru.

Žena koja im je svojevremeno čistila kuću zgranula se kada je pronašla čitav arsenal sex igračaka, uključujući vibratore i analne kuglice sakrivene u kauču.

Iako imaju milione, Anđelina i Brad deci ne kupuju ništa skupo. Često nose odeću iz "second hand" butika, a za Božić i druge praznike svi poklanjaju isključivo stvari koje su sami napravili.

Kambodžanac Madox (12) stalno maltretira mlađu braću i sestre, a Vijetnamca Paxa (10) su izbacili iz škole jer je udario učenika. Zahara (9) iz Etiopije je opsednuta šminkom, Šajlo (7) nosi samo mušku odeću, Knox (5) je lud za mačevima i boji se vode, a Vivien (5) je prava mala princeza.