Stiže FILM O "ZVEZDAMA GRANDA"? Suzana Jovanović otkrila SVE DETALJE: Ali da pevači budu glumci...

Suzana Jovanović i Saša Popović važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a uprkos velikoj popularnosti, svoj privatan život uspevaju da kroz vreme održe zaista privatnim i daleko od očiju javnosti.

Suzana Jovanović, foto: PRVA TV
Suzana Jovanović, foto: PRVA TV
.

Isti slučaj je i sa njihovom decom, Danijelom i Aleksandrom koji ni malo ne liče na decu poznatih roditelja, koja su inače česta meta sedme sile.

Redak momenat na kom smo mogli da zateknemo celu porodicu Popović na okupu bio je za vreme velike promocije Suzaninog novog albuma u junu mesecu, kada su jedva pristali i da se fotografišu.

"Jao oni to ne vole nikako. Uvek pitaju ''A što baš mi, a je l' može malo kasnije''. Ja kažem da su oni Sašina i moja deca i da moraju ljudi nešto da pitaju. To je naš život. Ali eto, ispoštovali su mamu i ostali na promociji do kraja", rekla je Suzana za Grand.Online.

Pevačica je u više navrata isticala da joj je ćerka najveći kritičar kada je reč o pojavljivanju na malim ekranima, stajlingu i mnogim drugim stvarima, a evo kako Aleksandra komentariše Sašu dok vodi najpopularniji muzički šou ''Zvezde Granda''.

"Ona ima tako dobre fazone i izraze da se Sale i ja zamislimo i pomislimo ''Bože da li je ovo naše dete?''. Ona je svom svetu, ne sluša narodnu muziku i mi to poštujemo ali Sale se onda šali da ju je narodna muzila iškolovala, uz nju je odrastala, kako sad ona to ne voli. Ali naravno, svi smo imali neke momente u životu, nisam ni ja uvek slušala narodnjake", otkrila nam je Suzana.

Kako je među poznatim ličnostima gotovo postao trend pisanja knjiga i objavljivanja filmova, zanimalo nas je i to da li Saša i ona planiraju da naprave neki projekat uzimajući u obzir njihovo iskustvo na estradi, koje je već dostiglo vrhunac.

"Ja sam mu dala ideju da naprave film i seriju o žiriju ''Zvezda Granda'' i o dešavanjima na estradi. Ali da glumci budu pevači a ne glumci da se angažuju. Rekla sam mu kad bude imao vremena da se posveti sebi, da razmisli da scenarista napiše neki baš dobar scenario, pa verujte mi da bi to bilo nešto najgledanije u zemlji", izjavila je pevačica za grand.online.