Druže se 24 godine, a da li ste znali da Matić i Pejović imaju duet?

Osim što važe za najveće boeme na estradi, pevače Sašu Matića i Aca Pejovića vezuje i prijateljstvo koje je počelo davne 1997. godine. Mnogo puta dešavalo se da pevači "zagaze" u dobro raspoloženje i čašicu, pa čak i da zajedno dočekaju jutro u kafani, a gostujući u emisiji "A sad malo mi" otkrili su kako su počeli da se druže, ali i kako su nedavno krunisali njihovo druženje.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

- To je bilo prijateljstvo na prvi pogled, naravno da smo se vremenom upoznavali i zavoleli. Čoveka, tj prijatelja prihvatiš takvog kakav jeste, sa svim vrlinama i manama - rekao je Aco i istakao da njegov prijatelj i kolega može da ga iznervira samo u jednoj situaciji i to u kafani.

- Planem kad on hoće ranije da ide kući. Pa ga onda pitam da li Munja i Endži treba da ti određuju kad da ideš - priznao je Pejović, što je nasmejalo sve prisutne u studiju, dok je Matić sa osmehom potvrdio.

Gotovo niko nije znao da je njihovo druženje davno opisala Marina Tucaković kroz duet koji su snimili, ali koji nikada nije ugledao svetlost dana.

- Mi smo pesmu snimili, ali smo vremenom odustali. Na žalost, sada već pokojna Marina je radila tekst, Bojan Vasić je radio melodiju i to još uvek stoji u fioci. Mislim da taj žanr nije ono što sad treba i njemu i meni - otkrio je Aco, dok je Saša dodao da je reč o štosnoj pesmi, ali da im treba neka ozbiljnija, možda balada za prvi duet.

Kako su ispričali, reč je o šaljivom tekstu koji govori o kafani.

- Brate, na šta spao sam da se svoje kuće klonim, nekad imao sam ključ, sad moram da zvonim - izrecitovao je Matić stihove u emisiji i dodao da još uvek razmišljaju da li da pesmu jednom prezentuju publici.

Izvor: Grand