Da li je KERI pronašla zamenu za ZVERKU? U nastavku "Seks i grada" Bredšo ljubi OVOG muškarca! (FOTO)

Nastavak kultne serije "Seks i grad", pod nazivom "And Just Like That...", donosi nove ljubavne zaplete glavnih junakinja, pre svega književnice i novinarke Keri Bredšo, koja sudeći prema poslednjim fotografijama sa seta ljubi muškarca koji nije njen muž i dugogodišnja ljubav - Zverka!

foto: Profimedia
foto: Profimedia
.

Novi misteriozni muškarac koji je ljubio Saru Džesiku Parker na setu novih epizoda serije je glumac Džon Temej, ali njegov lik još uvek nije poznat javnosti.

Na osnovu fotografija dalo bi se zaključiti da se Keri u društvu ovog gospodina vraća sa večere ili nekog gradskog događaja. Tkom šetnje ulicama Njujorka glumica nosi dugu, cvetnu haljinu uparenu sa roze satenskim blejzerom, sjajnu torbu i roze štikle sa platformom.

Poljubac!, foto: Profimedia
Poljubac!, foto: Profimedia
.

Ovo nije prvi put da Tenej radi sa Parkerovom - njih dvoje su glumili u drami "Equal Justice" iz 1990. godine.

Ipak, njihov poljubac na setu "And Just Like That..." potstakao je spekulacije fanova koji već imaju brojne teorije o tome šta se zapravo desilo između Zverke i Keri, između ostalog, neki od njih su zbog kadrova koji su snimani na groblju, uspeli da pomisle da je Zverka mrtav.

foto: Profimedia
foto: Profimedia
.

Kris Not koji tumači ulogu Zverke ranije je priznao da je "oklevao" da ponovi svoju ulogu u nastavku serije jer se osećao kao "da je liku dao sve od sebe", ali i da je na nagovor producenata odučio da se vrati.