Snežana Đurišić ISPROVOCIRANA: Moj partner kod mene voli svedenost, a kada su druge devojke u pitanju, voli slobodnije oblačenje

Modni izbori naših javnih ličnosti uvek su aktuelna tema medija, a posebnu pažnju gotovo svake nedelje izaziva i žiri najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Snežana Đurišić, foto: Prva TV
Snežana Đurišić, foto: Prva TV
.

Iako smo navikli da je viđamo u svedenim izdanjima, stajlinzi Snežane Đurišić sve češće prolaze veoma opaženo.

"Ja sam uvek važila za "pantalona osobu" a onda sam se pojavila u haljini i jedan kamerman je rekao kako će pada sneg zbog toga (smeh). U poslednje vreme volim da mešam pa nosim i odela i haljine", ispričala je ona u emisiji "Zvezde Granda Specijal", prenosi grand.online.

Navikli smo da popularni voditelj Siniša Medić voli svaku temu da "začini" pa je upitao i kakve stajlinge preferira njen partner Vanja.

"On uvek kaže da je super, voli pristojnost i svedenost kada sam ja u pitanju, a kada su druge cure u pitanju verujem da voli da je slobodnije", našalila se Sneža, a izgleda da ovaj odgovor nije zadovoljio voditelja te je odlučio zagrebe još malo i sazna koja su njena noćna izdanja.

"Au brate sad smo otišli predaleko. Pa ne, ja obično spavam u bundi šta misliš? Vidi ti njega kako on provocira", kroz smeh je rekla pevačica u snimku koji možete pogledati NA OVOM LINKU!