TAJNO VENČANJE! Oženio se Miodrag Dragičević; glumica u 8. mesecu trudnoće

Mladi par su mesecima vešto krili da će uskoro postati roditelji. Takođe, u medijima se spekulisalo da planiraju i venčanje.

Miodrag Dragičević, foto: Prva Tv/Šok Tok
Miodrag Dragičević, foto: Prva Tv/Šok Tok
.

Proteklog vikenda, Miodrag Dragičević i Olivera Bacić organizovali su intimno venčanje samo za porodicu i prijatelje, daleko od očiju novinara.

Sve je organizovano u tajnosti, a na venčanju su prisustvovali i njegova sestra, glumica Tamara Dragičević sa suprugom Petrom Benčinom, koji je i objavio fotografiju sa mladencima koju možete pogledati NA OVOM LINKU!

Glumac se kasnije oglasio i na svom Instagramu, uz fotografiju sa venčanja, napisao sledeće:

"Hej Oljka , ovo pišem nama:
Da budemo snažni, da sve što nije lepo na šta naidjemo kroz život preskočimo (prvo ti na moje krke ) pa ja svoj odraz koji je ostao od basketa , da sve negativno što pokuša da se zakači na naše pozitivno samo sklizne i ostane za nama, i da se tome smejemo, da čuvamo jedno drugo kao što smo i do sad, budemo podrška jedno drugom, budemo saputnici koji putuju kroz život sa samopouzdanjem, srećni, zadovoljni, nasmejani vedrog duha ,misli, da se volimo i guramo jedno drugo napred kad god je to potrebno. Ništa nije jače od nas samih.

Hej Oljka. Od danas smo još jači tim. Tim koji pobeđuje, a i ako dođe nekad do poteškoća, zajedničkim dogovorom tražimo tajmaut i napravimo strategiju koja je dobitna kombinacija. Volim te beskrajno. I kao što kaže Gile. Idemo dalje . U Beogradu, 16.10.2021", napisao je mladi glumac u opisu fotografije koju možete pogledati NA OVOM LINKU!