Ceca joj POKLONILA TORBU, Saša 50 evra! Kako je GOSPOĐA IZ PUBLIKE POTROŠILA taj novac i šta misli o Ceci?

Novki Vasiljević, vernom članu publike "Zvezda Granda", Svetlana Ceca Ražnatović je nedavn poklonila svoju torbu. Zatim joj je Saša Popović poklonio i 50 evra. Novka ne krije da je tako nešto i očekivala od poznate pevačice.

Ceca poklonila svoju tašnu vernom članu žirija &Zvezda Granda& Novki Vasiljević, foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda
Ceca poklonila svoju tašnu vernom članu žirija "Zvezda Granda" Novki Vasiljević, foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda
.

"Divno se osećam, očekivala sam da će Ceca da ispuni obećanje. Ona je divna i humana žena, žena koja pomaže svima, pa sam sto odsto bila ubeđena da će meni doneti", ispričala je Novka za "Grand online" i dodala da tu torbu od tada nosi na svako snimanje.

Novka je otkrila kako je potrošila novac koji joj je dao Popović:

"Izašla sam sa društvo i napali su me 'Hajde Nole da častiš'. Kako sam ih dobila, tako sam ih lepo i potrošila. Fino smo se počastili u jednom zemunskom restoranu.

"Želja mi je da odem u Veneciju, ali nemam sponzora. A i omatorila sam da bi meni neko u stare dane bio sponzor", našalila se Novka na kraju emisije "Grand Online".

Podsetimo kako se to desilo u snimku u nastavku, od 1:51:48:

.