Showbiz vesti

"Je l' snimamo novogodišnji program", našalio se fotograf sa Cecom; Bosanac hteo da sve snimi kamerom telefona (VIDEO)

Ova nedelja je počela radno!

12.10.2021. - 13:03h
Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatovićfoto: Prva TV

Tmurno i kišno vreme nije uspelo da pokvari raspoloženje članova žirija koji su nasmejani ušetali u studio na Košutnjaku, gde se nastavlja snimanje novih epizoda "Zvezda Granda".

Među prvima, u elegantnom plavom odelu i vidno nasmejan stigao je Aleksandar Milić Mili.

"Kako ste? Nemojte da kisnete, povucite se ispod trema", poručio je Mili okupljenim novinarima ispred studija.

Pažnju pripadnika sedme sile izazvao je i dolazak Viki Miljković koja je dočekana kao svetska zvezda. Naime, dok je izlazila iz auta u crvenom komplet odelu koje sluti na radost, uprkos tmurnom vremenu, Viki je propraćena blicevima fotografa i komentarima da joj se čak i kišobran slaže sa stajlingom.

Slučajno ili namerno, ne znamo, ali priznajemo da danas odlično izgleda i da je sve uklopila kako treba. Još kada na to dodamo i njen duboki dekolte, nema sumnje da je ova njena modna kombinacija pun pogodak.

Poput furije u Grandov studio uletela je rokerka Marija Šerifović i na taj način pokazala u kakvom je danas rasploženju.

Izgleda da su Mara i Đorđe David danas u istom, rokerskom fazonu, budući da su se oboje tako obukli.

Iako su mnogi pomislili da će i Ceca Ražnatović biti nevoljna za poziranje po kišnom danu, njen svetlucavi stajling i osmeh na licu su nas demantovali.

"e l' snimamo novogodišnji program?", našalio se jedan od fotografa, pa Ceci uputio kompliment da joj odelo stoji kao saliveno.

Za razliku od Cece, Dragan Stojković Bosanac nije bio spreman za fotografisanje, ali od bliceva branio se sopstvenim telefonom.

"Je l' vidite kako je to kad se obrne uloga?! Sad ja vas snimam", našalio se Boske.

Elegatna i nasmejana Ana Bekuta blistala je na današnjem snimanju u crnoj haljini sa srebrnim detaljima, a sa našim fotografom se našalila na račun svoje firzure.

"Kako vam se čini? Meni se dopada", rekla je s osmehom Bekuta, pa ušetala na gradioznu scenu, gde su Sanja i Voja strpljivo čekali da snimanje počne, prenosi grand.online.

Atmosferu sa snimanja možete pogledati na zvaničnom Instagram profilu takmičenja, KLIKOM NA OVAJ LINK!

.