Bred Pit je karijeru ZAPOČEO U JUGOSLAVIJI, a zavodio je i devojke iz SKC-a na vrlo NEOBIČAN NAČIN!

Davnih godina, dok je boravio u Beogradu, udvarao se lepoticama koje bi mu se dopale na krajnje neobičan način.

Bred Pit, foto: Profimedia/Glory Days
Bred Pit, foto: Profimedia/Glory Days
.

Holivudski glumac Bred Pit je svojevremeno u Beogradu neko vreme proveo u društvu našeg Petra Ilića Ćirila, koji je u emisiji „Zvezda je život" ispričao dešavanja iz Studenstkog kulturnog centra, iz izlazaka sa čuvenim zavodnikom. U to vreme, prema njegovim rečima, Pit se devojkama udvarao na veoma neobičan način - zapisivao bi svoj broj telefona na ceduljicu, pa bacao na sto onoj koja bi mu se dopala.

"Bred Pit je jedne godine „blejao" u SKC-u. Doveo ga je Čarli Popović, doajen i papa na tehno muziku u našoj zemlji. Bred je „blejao" sa nama, bio je normalan dečko, „jurio" je ribe, kao napiše broj telefona i gađa ih, baci na sto", prisećao se Petar.

"Tamna strana Sunca"

Podsećanja radi, Pit je krajem osamdesetih započeo svoju karijeru u Jugoslaviji tumačeći ulogu sina Milene Dravić u „Tamnoj strani Sunca", režisera Božidara Nikolića. Film je snimljen 1988. godine, a usled ratnih dešavanja, pa se u javnosti pojavio tek 1997, u vreme kada se on već proslavio u „Intervjuu sa vampirom", „Legendi o jeseni", te filmu „Sedam".

Nikolić i Pit su, inače, ostali u kontaktu i nakon završetka snimanja, a režiser je kasnije govorio o počecima poznatog glumca, karijeri, kao i posetama Beogradu tokom devedesetih godina, te tome kako ga je reditelj vodio na fudbalske utakmice Crvene Zvezde.

"Nudili su mi iskusnije glumce, ali sam u Pitu osetio nešto. Dobio je redni broj 12 od ukupno 400 kandidata. U svesku sam zapisao Bred Pit, dobro izgleda… Dosad najbolji vizuelno… Kakav je glumac? Moram još jednom da ga vidim. Kasting direktorke nisu htele njega. Lobirale su za drugog glumca jer je snimio više od 20 filmova. Meni se s njim nije išlo preko okeana, a s Bredom bih išao i na kraj sveta. Kada sam mu rekao da sam izabrao njega, Pit je, ne rekavši ni laku noć, otrčao do prvog travnjaka, gde je počeo da skače od sreće i pravi kolutove na zemlji", ispričao je Božidar pre nekoliko godina, prenosi 24sedam.rs.