Bred Pit više ne izgleda ovako: Na pragu je SEDME DECENIJE, promenio je "lice" i žene kad su ga videle MOMENTALNO SU VRISNULE

Holivudski miljenik i miljenik žena širom sveta, Bred Pit, fotografisan je na snimanju novog filma "Babylon", a na osnovu kadrova koji su ulovili paparaci glumac izgleda bolje nego ikad.

foto: Profimedia
foto: Profimedia
.

Bred (57) je nosio sivu košulju i tamne pantalone, kao i dužu zalizanu kosu, a "nabacio" je tzv. olovka brčiće (pencil mustache).

Ako je sudeći prema fotografijama, glumac izgleda kao da se odlično zabavlja, skoncentrisan je na snimanje, a na paparace se nije obazirao.

Novi stajling Breda Pita, foto: Profimedia
Novi stajling Breda Pita, foto: Profimedia
.

Popularni glumac je ubrzo obukao filmski kostim koji je podrazumevao belu košulju, prsluk i leptir mašnu, što mu je dalo dodatnu dozu "starinskog" šarma, pa je izbor tipa brčića odmah postao jasan.

Naime, film koji trenutno snima delo je redatelja Demijana Šazela koji je radio i na hitu "La La Land", a osim Breda Pita u filmu će se pojaviti i Margo Robi. Prema pisanju "The Hollywood Reporter-a" radnja je smeštena u zlatno doba Holivuda, odnosno kraj dvadesetih godina prošlog veka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia
.

Film "Babylon" trebalo bi da se pojavi u bioskopima u decembru 2022. godine.