Sinovi Britni Spirs danas su tinejdžeri: Izuzetno sam srećna jer su moje dve bebe izrasle u džentlmene... (FOTO)

Šon Preston i Džejden Džejn, koje pamtimo kao bebe i dečake, danas su tinejdžeri.

foto: Profimedia
foto: Profimedia
.

Javnost do sada nije imala prilike da ih vidi u ovim tinejdžerskim godinama, ali je prijatelj njihovog oca, plesača Kevina Federlajna, rešio da podeli zajedničku fotografiju sa njima.

Edi Morales, jedan od Kevinovih bliskih prijatelja, objavio je na Instagramu fotku na kojoj je u zagrljaju sa Šonom (16) i Džejdenom (15), napisavši da je život neverovatan i da je ove dečake držao u rukama još kada su bili bebe, piše Superžena.

"Svet će tek videti koliko si bio dobar tata", poručio je Edi Federlajnu.

Kevin i Britni venčali su se u septembru 2004. posle samo nekoliko meseci veze, ali već 2006. posle dolaska mlađeg sina na svet stavili su tačku na svoj odnos.

.

I dok su dečaci trenutno kod oca, 39-godišnja pevačica je u procesu oslobođenja od starateljstva svog oca. Nedavno je izjavila da ne želi da objavljuje fotografije svojih sinova često "jer su u godinama kada žele da izgrade sopstveni identitet". Ipak je podelila fotku gde pozira sa njima, premda obojica nose maske za lice.

"Izuzetno sam srećna jer su moje dve bebe izrasle u džentlmene i toliko ljubazne ljude, tako da sam ipak nešto uradila kako treba", napisala je Britni pored te fotografije.