Jokanović otkrio da li će neki NOVI GLUMAC igrati BRUNERA

Od kada nas je iznenada napustio glumac Nenad Nenadović, fanovi serije "Igra sudbine" se pitaju kakva sudbina čeka lika Brunera kog je tumačio.

&Igra sudbine&, foto: Prva Tv
"Igra sudbine", foto: Prva Tv
.

Kako se serija i dalje snima, mnoge zanima da li će neko drugi preuzeti ovu ulogu ili će biti izmenjen scenario, a Žarko Jokanović sada za “Blic” otkriva sve detalje:

"Nenad je snimio sve svoje scene do kraja serijala. Par scena je samo modifikovano, ali neće biti velikih izmena", istakao je Jokanović, te dodao da ni jednog trenutka nije bilo ni pomisli da neko drugi nasledi ulogu Brunera:

"Neša je nezamenljiv, tako da o tome nije bilo potrebe ni razmišljati".

Nenad Nenadović preminuo je 22. septembra u 57. godini od posledica korona virusa, a njegove kolege i prijatelji ne kriju da je ostavio veliku prazninu, kako u umetničkom svetu, tako i u njihovim životima.

Jokanović, koji je inače bio dugogodišnji prijatelj sa Nenadom, istakao je da su imali velike planove za nove projekte, ali da se sve srušilo kada je Nenad izgubio bitku sa koronom.

U međuvremenu Žarko je uspeo da završi scenario za “Igru sudbine”, koja je oborila sve rekorde gledanosti od početka prikazivanja prošle godine. Ipak, gledaoci ne treba da brinu jer će još dugo uživati u novim epizodama serije.