IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO SA 10 GODINA! Jelena Đoković uputila apel: Ovo morate pogledati, telefoni i društvene mreže su opasni

Supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Jelena, oduvek je bila aktivna na društvenim mrežama. Ovoga puta, podelila je sadržaj na Instagramu koji je izazvao mnoge polemike.

.

Jelena je uz fotografiju poručila:

"Društvene mreže i smart telefoni i tableti su jako opasni za našu decu. Ne samo za razvoj njihovog mozga već i njihovu bezbednost", poručila je Jelena, pa zvala sve da pogledaju dokumentarni film sa tom temom.

"Kada budete pogledali ovaj film, imaćete priliku da vidite i roditelje i decu kako se osvrću na različite probleme i potpuno otvoreno pričaju o svojoj svakodnevnici. Deca provedu minimum 7h na telefonima i prebacuju s jedne na drugu aplikaciju. Dosada = telefon. Društvene mreže = napadanje, osude, kritike, pozivi na samoubistva ili s*x. Jedna od ovih porodica u filmu je izgubila svog člana - izvršio je samoubistvo nakon maltretiranja svojih vršnjaka sa samo 10 godina. Ovo su teme o kojima mora učestalo da se priča i aktivno traži rešenje. Molim vas pogledajte i hajde zajedno da diskutujemo", zaključila je Jelena.

.

Komentari na njenu objavu su se samo nizali, a ljudi su je podržali i poručili da je ovo zaista važna tema za razmatranje, na koju mora da se obrati pažnja.