EMOTIVNO DO SRŽI! Vesna i Đole se RASPLAKALI u sred intervjua, pa i novinari pustili suze

Proslavljeni denser Đole Đogani nedavno je objavio svoj prvi dokumentarni film pod nazivom ''Život i scena'' u kom je objedinio najznačajnije momente njegovog privatnog života i bogate karijere.

Vesna i Đole Đogani, foto: PRVA TV
Vesna i Đole Đogani, foto: PRVA TV
.

U filmu se pored običnih ljudi iz njegovog života pojavljuju i najpoznatije ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije sa kojima je Đole tokom višedecenijske karijere imao priliku da sarađuje.

Iako bi ovakav projekat za nekoga već bio kruna rada, Đole ne planira tu da se zaustavi- Imamo ideju već osam godina za film o učiteljici našeg sina- kaže Vesna na šta se Đole nadovezao- Ja volim edukativne i emotivne filmove, da pokažem današnjim klincima kako je bilo nekada.

Gledajući film ''Život i scena'' mnogi su se pitali odakle Đoletu video snimci iz davnih osamdesetih godina, ne znajući da on bez kamere kuću nije napuštao- Da li znate one ljudie koji stalno nešto snimaju? E pa taj čovek sam ja- priča frontmen grupe ''Đogani''.

Tokom intervjua Đole nije mogao da ne spomene neke od najlepših snimaka koje je napravio tokom života, zbog čega su Vesni i njemu krenule suze- Kada je moj sin polazio u prvi razred bio je onako sitan, i snimio sma kadar kada hvata učiteljicu za ruku a ona ga uvodi u učionicu.

Sada, osam godina kasnije, kada mu je bila matura zamolio sam učiteljicu da ga isto tako uhvati za ruku i izvede iz učionice, a on sada tri glave veći od nje- nije stigao da završi rečenicu Đogani kada se Vesna povukla iz kadra i prolila more suza.

-Uvek se raznežim kada pričamo o tome- rekla je ona, a za njom su osim Đoletu, suze pošle i novinarima koji su stajali pored!

Ceo intervju, kao i Vesninu reakciju možete pogledati na OVOM LINKU.

Izvor: GrandOnline