Da li ste je PREPOZNALI? ANĐELKA iz serije "NA GRANICI" sada MRSI KONCE u "IGRI SUDBINE"! Zbog nje je Dijana Erski pala u nesvest!

Kada znamo koliko nas je Elvira Aljukić zasmejavala u ulozi Anđelke Penave u seriji "Na granici", ništa manje ne treba očekivati ni sada kada se poznata bosansko-hercegovačka glumica pojavila u roli Adine drugarice Žiške u seriji "Igra sudbine".

Barbara Nola i Elvira Aljukić u seriji &Na granici&, foto: Prva Tv
Barbara Nola i Elvira Aljukić u seriji "Na granici", foto: Prva Tv
.

Elvira Aljukić, rođena je 12. maja 1976. godine u Tuzli. A gledaoci Prve televizije zavoleli su je zahvaljujući ulozi domaćice Anđelke Penave, Nedeljkove supruge (prim. aut lik Nedeljka tumači glumac Nermin Omić)...

– U projekt sam došla igrom slučaja. Sreća je bila na mojoj strani. Kolega Nermin Omić, je dobio poziv za kasting i zamolio me da mu budem partner na snimanju. Iako nije običaj da u kadru bude glumac kojeg produkcija nije pozvala, poslat je snimak sa mnom i u meni su prepoznali Anđelku, pa sam pozvana u seriju. Zavolela sam lik Anđelke, nije mi žao ni trenutka što se tako prst sudbine umešao i doveo me u Zagreb na set, trenutno najgledanije serije. Ništa, vjerovatno, i nije slučajno, izgeda da je stvarno tako i trebalo da bude, rekla je glumica jednom prilikom za Azra.ba.

Nedeljko i Anđelka Penava, foto: Prva TV
Nedeljko i Anđelka Penava, foto: Prva TV
.

Glumica je svojevremeno izjavila da će seriju "Na granici" pamtiti po mnogočemu ali najviše po tome što joj je donela prijateljstva i druženja iza scene.

Elvirino pojavljivanje u "Igri sudbine" posebno je obradovalo sve fanove serije, jer znaju da od nje mogu da očekuju sjajnu energiju, autentičnost, mnogo zabave i odličnu glumu.

Stigla je Šiška!, foto: Prva TV
Stigla je Šiška!, foto: Prva TV
.

Iako glumi potpuno drugačiji lik od Anđelke, gledaocima koji su je prepoznali prvo je "zapala za oko" njena fizička transformacija, zbog čega mnogi i nisu bili sigurni da se radi o Elviri Aljukić.

Ona sada u seriji "Igra sudbine" tumači lik Adine drugarice Žiške kojoj je, na Dodin poziv, došla da pomogne. Mnoge će dovesti u red i pomrstiti im konce, a prva na "tapetu" bila je Dijana Erski koja je već pri prvom susretu sa Šiškom, od šoka pala u nesvest!

Dijana je gotova!, foto: Prva TV
Dijana je gotova!, foto: Prva TV
.

Sinoćnu epizodu "Igre sudbine" i Elvirino pojavljivanje u seriji pogledajte na našem Web TV-u, OVDE!