Đorđe David ISKRENO o Ceci: "U FRCI JE..."

Navikli smo da Đorđe David često ume da iznenadi publiku svojim modnim izdanjima i jedan je od retkih muškaraca koji nema problem da obuče suknju ili nalakira nokte.

Đorđe David, foto: Printscreen/PrvaTV
Đorđe David, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Upravo u tom izdanju pojavio se i na poslednjem snimanju "Zvezda Granda" a zatim otkrio i kakvu još ekstravaganciju možemo očekivati od njega u budućnosti.

- Sledeća stvar bi trebala da bude tanga, kaubojke, šešir i prsluk - našalio se David i objasnio kako se on uvek oblači onako kako se u tom trenutku oseća.

Prošlo je već nekoliko snimanja najpopularnijeg muzičkog takmičenja, a Đorđe David otkrio je kako teku snimanja i da li kandidati zadovoljavaju njihove kriterijume.

- Zadovoljan sam, jedno što mi se čini da smo još uvek kao žiri generalno pod utiskom finala i kriterijumi nam nisu spušteni dovoljno za one ljude koji se pojavljuju u prvom krugu. Odmah ću da vam kažem da imamo dobre kandidate jako puno štofa ljude kji su kvalitetni sa kjima treba raditi. Nemojte zaboraviti da je prethodna sezona bila dupla sezona, i oni su imali mnogo više vremena - iskren je bio roker.

Mnogi su spekulisali kako će se Ceca snaći u već ustaljenoj postavi žirija, međutim Đorđe je od samog početka znao da pevačica neće imati problema da se uklopi i kako će njenih pet minuta u ovoj emisiji tek doći.

- Ja sam odmah posle prve emisije rekao da je ona ozbiljan udarač u najpozitivnijem smislu. Drugačija je ona energija od Jelene, svi smo mi drugačiji... Mislim da se ona dobro uklopila, jedino što vidim da je još uvek u frci kada svi urlamo i svađamo se. Ona pokušava da bude sudija, da utiče na nas i za sada je kao aspirin. Kada bude krenula da se bori za svoje kandidate, e tu je čekam da je vidim kakav je fajter i kako će se ponašati- iskren je bio muzičar.

Izvor: Grand