Da li ste znali da je OVA NOVINARKA i VODITELJKA MAJKA Isaka Šabanovića?

Čim je zapevao na sceni "Zvezda Granda", mnogi su bili u pravu kada su mu predviđali veliki uspeh.

Isak Šabanović o roditeljima, foto: Prva TV/Praktična žena Printscreen
Isak Šabanović o roditeljima, foto: Prva TV/Praktična žena Printscreen
.

U pretposlednjoj sezoni takmičenja, finalista Isak Šabanović osvojio je drugo mesto. Vrlo brzo je objavio svoj prvi singl za Grand produkciju - "Prvo jutro" i to u saradnji sa svojim mentorom Aleksandrom Milićem Milijem.

Iako su mnogi strahovali da će se Isak uobraziti, Bjelopoljci su danas i te kako ponosni na svog meštanina. Isak je ostao vrlo skroman, vredan i željan samo stvaranja novih pesama.

Gostujući u emisiji "Praktična žena", Isak se javno zahvalio svojim roditeljima na vaspitanju i skromnosti.

"Otac u početku nije bio za to da imam muzičku karijeru, jer je znao kakav život kafana donosi. Međutim, sada je ponosan na mene. Ali dobro, ostao sam dobar. Nisam poleteo. I sad svima kažem 'dobar dan, možemo li na kafu?'", iskreno je rekao Isak u "Praktičnoj ženi" i dodao da je danas ostao fin i kulturan mladić zahvaljujući roditeljima.

Javnosti je poznato da je Isakov otac talentovani pevač i muzičar, ali da nikada nije objavio nijedan svoj album. Svira i peva za 'svoju dušu', a Isak mu je javno obećao da će ga sledeće godine prijaviti za takmičenje "Nikad nije kasno", o čemu detaljnije možete pročitati NA OVOM LINKU!

Dok je od oca nasledio talenat za muziku, Isakova majka je odabrala nešto drugačiji poslovni put. Bavi se novinarstvom i voditeljstvom.

"Majka, em što pravi kolače, em što slika, em što igra folklor u 40 godina. Samo nemoj da sedneš za klavir, to je često molim", našalio se Isak i dodao:

"Mama je novinar, trenutno radi na jednom radiju u Bijelom Polju. kao spiker", otkrio je Isak, a voditeljka Nataša ga je pitala da li ga je mama nekada intervjuisala.

"Nije, valjda joj neprijatno, ali njene koleginice jesu".

Celo gostovanje možete pogledati u prilogu KLIKOM OVDE!