Showbiz vesti

Nakon što je Ceca pitala Bosanca 'ŠTO OD ĆERKE NISI NAPRAVIO ZVEZDU?', oglasila se i Džidža: "Ne treba mi novac draga, ja..."

Takmičarka Sanja Savić (20) se proteklog vikenda publici predstavila pesmama "Dve muzike'' i ''Oproštajna večera'' i za to od strane žirija bila nagrađena sa 6 glasova, koja su se samo sekund kasnije pretvorila u 4.

27.09.2021. - 10:53h
Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac
Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanacfoto: Prva TV

Marija i Đorđe povukli su svoje glasove jer po njihovom skromnom mišljenju devojka nije zaslužila maksimalan broj, a zatim je i Ceca odbila da se nađe u trci za Sanjinog mentora zajedno sa Bekutom, Bosancem, Viki i produkcijom.

"Super je meni bila cura. Prva pesma pogotovo, u druoj nije bilo Bog zna šta da se peva!, rekao je Bosanac i time čačnuo Cecu koja peva ovu pesmu u originalu kao i Milija, njenog tvorca.

"Neka si ga ti rekao da tu nema šta da se peva", odbrusila mu je Ražnatovićka, a i Mili je negodovao objašnjavajući da u pesmi postoje visine koje se teško pevaju.

Kada je Popović kandidatkinji dodelio Bosanca za mentora, on joj je poručio:

"Radićeš sa mnom, dovešću te samo do finala. Posle ćeš da dobiješ dobar narodnjak i radićeš ima samo da puca. Evo ovi finalisti od prošle godine niko nije napravio koncert", konstatovao je Bosanac na šta je Viki odgovorila da se koncerti ne prave nakon jedne pesme:

"Eto Viki peva sto godina pa ni ona nije napravila koncert", nastavio je Bosanac da se raspravlja a zatim izazvao burne reakcije kod svih, prenosi grand.online.

"Kad sam ja pevala po koncertima Bosanac je svirao kao pozadinac a ja sam bila nosilac koncerta", odbrusila mu je Viki, a Bosanac je ponovo uzvratio:

"Ja sam nažalost uvek stajao ispred orkestra i nažalost pratio takve kao što si ti".

Kada se Viki konačno primirila, Bosanac je nastavio da ''udara'' ali na druge članove.

"Marija je recimo pevačina, a Ceca je samo popularni pevač", dobacio je producent što je Ražnatovićku razbesnelo.

"Pa kad si tako dobar producent što od ćerke nisi napravio zvezdu?", pitala ga je Ceca.

"Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i ona trenutno završava fakultet", objašnjavao je Dragan, kada se Viki ponovo umešala u priču govoreći da ni Ceca nije imala sponzora, prenosi grand.online.

Tim povodom, oglasila se i Draganova ćerka, Aleksandra Stojković Džidža i za portal srbijadanas.com kratko poručila:

"Svaki komentar je suvišan. Ne bih se oglašavala ovim povodom, sve imate kod mene na storiju na Instagramu, pa ko kako shvati", poručila je Džidža.

Džidža je na svom Instagram storiju objavila: "Ne treba mi novac draga. Ja radim zbog umetnosti".

Izvor: grand.online