Šou u Zvezdama Granda: Ceca poklonila tašnu gospođi iz publike! Pogledajte kako je izgledala primopredaja i šta joj je prethodilo

Ove subote nastup Zlatka Jovića (21) iz Bijeljine zasenila je gospođa Novka Vasiljević koja godinama sedi u publici "Zvezda Granda".

Gospođa Novka u Cecinom zagrljaju nakon primopredaje poklona, foto: Prva TV/Grand printscreen
Gospođa Novka u Cecinom zagrljaju nakon primopredaje poklona, foto: Prva TV/Grand printscreen
.

Sve je krenulo nakon što je Jović otpevao pesme "Zelena si rijeka bila" i "Bogovi zemljom hode", a kada je dobio 5 glasova žirija i mentora Viki Miljković, Saša Popović je ispričao kako ga gospođa Novka iz publike stalno "saleće" na ulazu u studio i pita za tašnu koju joj je Jelena Karleuša davno obećala.

- Godinu dana Novka čeka tašnu, a Jelena joj obećavala, obećavala. Stalno sam govorio da će biti sutra ili malo sutra - ispričao je Popović, a Dragan Stojković Bosanac i Ana Bekuta odmah su došli na ideju da gospođi daju Bekutinu tašnu.

- Čekaj, bre. Je l' Ceca u prošloj emisiji obećala tašnu? - pitao je Saša, pa gospođu iz publike izveo na scenu.

- Novka, vi ste sada mlađi referent i vreme je da vam se uruči ono što ste mukotrpnim radom zaslužili - poručila je Marija Šerifović, dok joj je novu tašnu uručila lično Ceca.

- U zdravlju da je nosite - rekla je ona, a gospođa je bila oduševljena.

- Ja se zahvaljujum, zaista sam prijatno iznenađena, mada sam negde i očekivala da će Ceca da je donese. Samo moram da pitam Mariju zašto ona nije agitovala na njenu drugaricu da mi donese tašnu, dve godine je skoro prošlo?! - pitala je Novka, a Mara je odgovorila da se trudila, ali bezuspešno, kao i da je najbitnije da je stvar rešena.

- Tašna je prelepa, nego se bojim da mi je neko ne ćapi usput - našalila se gospođa Novka koju su svi u studiju pozdravili ovacijama.

Video možete pogledati od 1:51:48!