Pogledajte kako je Jelena Karleuša izgledala kao DEVOJČICA (VIDEO)

Iza sebe ima bogatu karijeru i skoro 30 godina svojim fanovima pruža samo najveće hitove. U medijima je opisuju kao "malu od skandala", a inače je veliki borac za prava žena, LGBT populacije i drugih marginalizovanih grupa u našem društvu.

Jelena Karleuša, foto: Prva TV
Jelena Karleuša, foto: Prva TV
.

Na muzičkoj sceni se pojavila sredinom 90-ih i odmah proslavila hitovima "Samo za tvoje oči", "Veštice vile", "Ogledalce", "Ženite se momci", "Gili, gili" i mnogi drugi...

Kasnije se tokom narednih decenija postavila kao jedan od vodećih regionalnih izvođača sa nizom uspešnih albuma - "Samo za tvoje oči", "Magija", "Jk Revolucija" i "Diva" i dva glavna beogradska koncerta 2010. i 2013. godine.

Zahvaljujući društvenim mrežama, Jelena je izgradila specifičan modni stil po kom je vrlo prepoznatljiva i u svetu. Tako je postala prva srpska ličnosti, posle Novaka Đokovića, koja je dostigla milion pratilaca na Instagramu.

Nedavno je proslavila 43. rođendan i tim povodom na svom Instagramu podelila snimak iz svog detinjstva, a kako je izgledala u tom periodu pogledajte NA OVOM LINKU!