"BILA SAM KOLATERALNA ŠTETA" Ana Bekuta o početku LJUBAVNE VEZE sa Milutinom Mrkonjićem

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić već deceniju uživaju u skladnoj ljubavi. Međutim, na početku njihovog odnosa nije bilo sve sjajno...

Ana Bekuta, foto: Prva TV
Ana Bekuta, foto: Prva TV
.

Kako je otkrila, na početku njihove veze izmišljeni novinski napisi pravili su im probleme, sa kojima su se oboje teško nosili.

"Ja sam očekivala mir koji sam kasnije od njega dobila, jedno samopouzdanje, oslonac ali je bilo toliko nemira oko nas zbog naslova i novinara. To sam najbolje tih godina osetila na svojoj koži, nekako su ostavili gorak ukus u mojim ustima svi ti natpisi. Tek su zaćutali kada je Milutin dao ostavku na mesto ministra saobraćaja, što očito govori o tome da je to bio cilj, da sam ja bila kolateralna šteta, da je cilj bio on, da ode sa tog mesta. On je izračunao i proračuo da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir", ispričala je Ana u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala da danas savršeno funkcionišu.

"On se više prilagodio meni, nego što sam ja njemu. On je čovek koji je prošao mnogo toga u životu, uvek nepogrešivo proceni situaciju, a ja sam od njega učila. On je prilagodljiv, kad voli voli i tu smo se našli", istakla je ona, prenosi grand.online.