DELIĆ ATMOSFERE sa snimanja druge epizode "Zvezda Granda": Ceca istakla sve atribute; Bekuta promenila frizuru... (VIDEO)

Mahir Mulalić je pobednik prošle sezone najpopularnijeg takmičenja "Zvezde Granda", a sada žiri, u nešto drugačijem sastavu se bori da izabere novu zvezdu Granda.

snimanje nove epizode takmičenja &Zvezde Granda&, foto: Instagram/zvezdegranda
snimanje nove epizode takmičenja "Zvezde Granda", foto: Instagram/zvezdegranda
.

Kao i do sad, najveću pažnju okupljenih novinara izazvao je dolazak, još uvek nove članice žirija, Cece Ražnatović koja je drugi dan snimanja odabrala jednostavan, crni kombinezon kojim je istakla atribute.

Crnu odevnu kombinaciju upotpunila je zlatnim kaišem kojim je naglasila tanak struk, a ponela je i dubok dekolte i time svim prisutnima izmamila uzdah.

Marija Šerifović stigla je i pre zakazanog vremena na snimanje, ali crne naočare nije mogla da skine sve dok nije popila prvu kafu.

Igralo se na snimanju, pevalo, šalilo,a po malo i raspravljalo ali o novoj frizuri Ane Bekute.

Kako smo navikli na njene smerne odevne kombinacije i frizure, tako je mnoge iznenadila njena odluka da od ove sezone bude drugačija.

Pored šešira, koje je jedno vreme nosila na snimanju, sada je rešila da pusti kosu i "natapira" je, prenosi grand.online.

Delić atmosfere sa današnjeg snimanja možete da pogledate i u videu.

.