Showbiz vesti

OBJAVLJEN SNIMAK Isaka Šabanovića sa audicije! PLAKAO JE, a evo i zašto: "Ja se za ovo spremam pet godina"

Kada je prvi put kročio na scenu "Zvezda Granda", Isaku Šabanoviću desilo se ono o čemu mnogi takmičari i pevači mogu samo da maštaju. Nagla popularnost desila mu se "preko noći", a čarobna prašina koja se podigla za ovim momkom ne jenjava ni nakon završetka takmičenja.

22.09.2021. - 09:42h
Isak Šabanović
Isak Šabanovićfoto: Prva TV

Međutim, pre samo godinu dana nije ni sanjao da će stići do drugog mesta u takmičenju i postati jedan od najpopularnijih takmičara ikada, jer kada se prvi put pojavio na audiciji kod Aleksandra Milića Milija toliko se zbunio i rasplakao da je poželeo i da odustane.

Upravo na njegov prvi i veoma emotivan susret sa "Grand produkcijom" podsetila ga je ekipa emisije "Zvezde Granda Specijal" i naravno, ponovo rasplakala, prenosi grand.online.

"Nemoj molim te samo da puštaš insert", zamolio je Isak voditelja Voju Nedeljkovića, ali prekasno.

"Ne puštam ja ništa, pušta režija, ja puštam ponekad golubove da lete", našalio se Voja i zamolio režiju da emituje Isakovo prvo predstavljanje, što ga je potpuno razorilo i postidelo.

Na snimku koji je emitovan u emisiji videli smo da se stručnom timu i Miliju predstavio pesmom "Libar" od Džibonija, a kako je njegovo pevanje bilo prekinuto, takmičar nije mogao da izusti nijednu reč.

"Dobro, koju si drugu pesmu spremio? Dobar si, šta ti je?!", bio je iznenađen Mili, ali je Šabanović jedva kroz suze odgovorio:

"E, sad nijednu. Ja se izvinjavam, ne mogu sad. "Da je sreće bilo", ali ne mogu sad. Ja znaaam, ali sam..."

"Jesi se uplašio ili ti nije dobro?", pitao ga je Mili, a Isak je briznuo u plač.

"Ja se na ovo nisam spremao mesec dana, ja se spremam čitavih pet godina da dođem ovde. Čitav svet mi je otišao u glavu, čitav život mi prođe", iskren je bio Šabanović kog su emocije totalno savladale.

Tokom emitovanja priloga Isak se prisetio najemotivnijeg i najslabijeg trenutka u životu i na kraju se i u emisiji rasplakao.

"Sad si me ukopao, taman sam zaboravio na ovo", rekao je Isak i objasnio zbog čega je emotivno doživeo prvo predstavljanje kod Milija.

"To je kad dođeš sam vozom za Beograd i hoćeš nekom nešto da objasniš da znaš, a ispadne da ne znaš. I eto, desi se Mili koji te zove i promeni ti promeni život. Hvala ti, Mili", poručio je Isak čiju audiciju možete da pogledate u videu, KLIKOM OVDE!