Showbiz vesti

Bio je FAVORIT u poslednjoj sezoni "Zvezda Granda", a sada sprema TATU za takmičenje "Nikad nije kasno": Najviše slušam oca

Jedan od favorita prethodne sezone "Zvezda Granda" Isak Šabanović 'kupio' je simpatije žirija i publike i tako zauzeo drugo mesto. Često u medijima ističe da je zahvalan svom mentoru Aleksandru Miliću Miliju na svim lekcijama koje mu je dao.

20.09.2021. - 08:50h
Isak Šabanović
Isak Šabanovićfoto: Prva TV

Gostujući u emisiji "Zvezde Granda Specijal" Isak je istakao kako mu, pored svog mentora, najviše znači mišljenje jednog bliskog člana porodice čiji su saveti zlata vredni.

"Najviše slušam oca. On je skoro 40 godina u muzici, radi kao profesor muzičkog tako da sam njega slušao u svim momentima. Ne samo tokom takmičenja nego i posle kako se ponašati i šta odgovarati ljudima... mnoge savete mi je dao", ispričao je mladi pevač, a zatim se osvrnuo na očev muzički put.

"Iako je muzički obrazovan, nikad nije hteo neku karijeru. Ja sam ga terao da ide na "Nikad nije kasno" i ove godine smo zakasnili ali sigurno ću ga sledeće prijaviti", tvrdi Isak, prenosi grand.online.