Anica Dobra POMOGLA Nataši Bekvalac! Pevačica joj se javno zahvalila: Nekoliko meseci nisam mogla...

Duet "Iz daleka" Nataše Bekvalac sa reperom Stefanom Đurićem Rastom već nedeljama je na vrhu najslušanijih numera.

Nataša Bekvalac, foto: Prva TV
Nataša Bekvalac, foto: Prva TV
.

Pevačica Nataša Bekvalac planira da i u predstojećem periodu ređa hitove, a nedavno je na svom Instagramu najavila baš jedan takav.

Bekvalčeva svojim fanovima sprema novi sing koji će biti potpuno drugačiji od svega što je do sada snimala, a u opisu objave na društvenim mrežama zahvalila se glumici Anici Dobroj.

"Imam veliku tremu jer ću vam za nekoliko dana, možda čak i za moj rođendan, predstaviti svoju novu pesmu. Ne liči ni na jednu moju do sada. Mogu slobodno reći da je to nešto najhrabrije i najiskrenije od mene i da je prva pesma koja je pronašla mene, a ne ja nju. Ne znam da li je srećna ili tužna. Vi prosudite. I da, ženska je… Ali tiče se svakog muškarca… Nekoliko meseci nisam mogla da je otpevam… Bila je veća od mene… U tome mi je pomogla ona, koju toliko volim i divim joj se godinama… Hvala Anici Dobroj…", napisala je Nataša na svom profilu, a objavu možete pogledati NA OVOM LINKU!

"Sve je samo tvoje! Hvala što si me povela sa sobom da letimo zajedno jednu divnu turu", odgovorila joj je glumica.

Podsetimo, Anica je poznata kao glumica sjajnog vokala, pa je tako otpevala nekoliko pesama u filmovima “Crni bombarder” i “Balkan ekspres”.

Ova pesma se može očekivati oko 25. septembra, budući da je tada Natašin rođendan, a šuška se da će biti pravo iznenađenje za njenu publiku.