Showbiz vesti

Ronaldo i Georgina posle samo nedelju dana odlučili da promene adresu: Ovce su bučne!

Čim je (ponovo) potpisao za Mančester junajted, Kristijano Ronaldo i njegova porodica uselili su se u skupocenu vilu nadomak Mančestera, ali idila nije dugo trajala

19.09.2021. - 10:10h
Georgina i Ronaldo
Georgina i Ronaldofoto: Profimedia

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo u poslednjim danima prelaznog roka napustio je Torino i vratio se u Mančester junajted, a povratak u Britaniju podrazumevao je i potragu za novim domom.


Sportista i njegova verenica Georgina Rodrigez, koji zajedno podižu Ronaldovog sina Kristijana Mlađeg, blizance Matea i Evu Mariju i njihovu zajedničku ćerku Alanu, uselili su se ubrzo u skupocenu vilu vrednu 11 miliona dolara. Međutim, nedelju dana kasnije odlučili su da spakuju kofere i potraže novi dom, a razlog je pomalo komičan: jedan od najbogatijih ljudi u istoriji sporta nije noćima spavao zbog buke koju su pravile ― ovce.

Premda su nedavno podelili fotografiju ovih simpatičnih životinja kako bi pokazali koliko uživaju u seoskoj idili u Engleskoj, Ronaldu i njegovoj porodici je, po svemu sudeći, dosta njihovog društva.

"Ronaldo je pravi profesionalac koji mnogo drži do odmora i oporavka nakon utakmica, pa je odlučio da je najbolje da se porodica i on presele", rekao je izvor.

Novi dom Ronaldovih je više nego zadovoljavajući: u njemu se nalaze bazen, bioskopska sala i garaža za četiri automobila (što je ipak premalo za Ronaldov vozni park vredan oko 32 miliona dolara!). Posebno im je važno to što bujna i bogata bašta skriva prozore od pogleda znatiželjnika iz komšiluka, a Kristijano je tokom prethodnog boravka u Mančesteru stanovao u blizini i odlično poznaje taj kraj.

Izvor: glossy