Showbiz vesti

Dženifer Aniston se slomila pred kamerama: "Nije trebalo ovako da bude"

Holivudska glumica Dženifer Aniston nije mogla da zadrži suze tokom gostovanja u TV emisiji.

19.09.2021. - 11:00h
Dženifer Aniston
Dženifer Anistonfoto: Profimedia / Ellen Tube

Reč je o poslednjoj sezoni TV šoua poznate voditeljke Elen Dedženeris, koji se emituje već 18 godina, a 52-godišnja glumica je u njemu gostovala impresivnih 19 puta.

Zanimljivo je da je upravo Dženifer bila prvi gost Elen Dedženeris. Sada se, kao posebna gošća, zvezda serije "Prijatelji" sa suzama u očima zahvalila voditeljki što joj je omogućila da bude deo njene emisije "bukvalno od prvog dana".

"Šta je ovo? Ovo nije trebalo da bude ovako emotivno. Dođavola, nije ovako trebalo da bude već sad", našalila se Dženifer Aniston u suzama."Ne već sada", odgovorila je Elen.

"Ne već sada, još nije gotovo", rekla je glumica.

"Još nije ni počelo", našalila se voditeljka, a Dženifer je rekla kako nije gostovala u nekoj emisiji uživo već dve godine. "Skoro i da se ne šalim, poslednji put kad sam bila ovako na pozornici, u tok-šouu, bilo je kad sam gostovala kod tebe", rekla joj je glumica, a Elen je na to odgovorila: "Znam."

Elen Dedženeris ranije ove godine najavila je da će ovo biti poslednja sezona šoua posle 18 godina. Ova je vest osvanula nakon pritužbi na "toksično radno okruženje" u ovom šouu, što je došlo i do kompanije"Vorner bros", u kojoj su, čini se, zbog toga odlučili da ugase emisiju poznate voditeljke.

Izvor: superzena.b92.net