Marija O ODNOSU SA CECOM: Ne pratim je na Instagramu; ne znam u kom pravcu će ići naš odnos...

Snimanje nove sezone "Zvezda Granda" uveliko je u toku, a mnogi članovi žirija jedva čekaju da pogledaju prve epizode, prvenstveno zbog nove energije koje je zavladala studijom.

Marija Šerifović, foto: Prva TV
Marija Šerifović, foto: Prva TV
.

"Ja smatram da treba da budemo što strožiji. Jer imamo dvesta i nešto kandidata i nema potrebe da neko ko je prosečan oduzima vreme nekom ko je zaista dobar", izjavila je Marija Šerifović za 24sedam.rs, a zatim se osvrnula na učešće Svetlane Cece Ražnatović u prvoj emisiji i debitovanje u žiriju ovog takmičenja.

"Prvo snimanje je prošlo dosta simpatično, neka lepa energija je vladala. Ja jedva čekam da pogledam tu emisiju", rekla je Marija.

S obzirom na to da je Ceca sela do nje, upitali smo Šerifovićevu da li misli da li će njih dve postati prepoznatljiv tandem i dobre prijateljice, kao što je to bio slučaj i sa Jelenom.

"Stvarno ne znam. Malo je nezahvalno pričati o tome, ja se sa Cecom poznajem, nekih 15 godina, moja mama i duže, pre bih rekla da su njih dve bliže nego Ceca i ja, ali ne znam u kom pravcu će ići naš odnos, videćemo dalje tokom snimanja", rekla je Šerifovićeva pa priznala da Cecu ne prati na Instagramu.

"Pa, ne pratim je eto, nemamo taj odnos. Na Instagramu pratim vrlo malo ljudi", priznala je Marija za 24sedam.rs .

Osvrnula se i na odnos sa Jelenom Karleušom.

"Nedostaje mi i tek će mi nedostajati. Čule smo se", rekla je Šerifovićeva.